Over Mulckhuyse

Over Mulckhuyse

Onafhankelijk familiebedrijf

In 1860 begon Wouter Frans Mulckhuyse bouwbedrijf Mulckhuyse in Vinkeveen. Inmiddels staat met Cor Mulckhuyse de vijfde generatie aan het roer van ons mooie familiebedrijf. Op eigen kracht zijn we van een kleinschalig bouwbedrijf uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardig bouw- en aannemersbedrijf van nationale allure.

Meer dan 150 jaar geleden begon Wouter Frans Mulckhuyse bouwbedrijf Mulckhuyse in Vinkeveen.

Met ongeveer 30 mensen in dienst bestaande uit timmerlieden metselaars en kantoormedewerkers legt Mulckhuyse zijn klanten van A tot Z in de watten. Het eigen personeel beheerst alle facetten van het bouwproces en mede dankzij de kennis en ervaring van de vorige generaties en het eigen materieel staat Mulckhuyse tegenwoordig bekend om het hoge niveau van het werk.

Garant voor kwaliteit

Werk op kwalitatief hoog niveau betekent ook dat we de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen kennen en kunnen toepassen. Luchtdicht bouwen, warmteterugwinning en innovaties als plafondkoeling hebben voor ons geen geheimen. Klanten kunnen we ontzorgen met een passend advies dat aansluit op hun wensen.

Onze beleidsverklaring is op te vragen via het contactformulier. 

'Op eigen kracht zetten we hoogwaardige bouwwerken neer die generaties lang blijven staan. Dat doe ik, zo deed mijn vader Dirk het en zullen mijn zoons het ook doen.'

Cor Mulckhuyse, directeur

Wij ontzorgen onze klanten

Bij Mulckhuyse bent u als klant nog altijd koning. Op basis van onze expertise zullen wij u wel gevraagd en ongevraagd van advies voorzien, maar wij zullen nooit zeggen dat iets niet mogelijk is. Met meer dan 150 jaar kennis en ervaring en een breed scala aan mogelijkheden leggen wij u van A tot Z in de watten.

Doordat wij zoveel mogelijk onderdelen van het bouwproces in eigen beheer houden, kunnen wij snel en flexibel reageren op uw wensen of tussentijdse aanpassingen. Dus als u toch een ander kozijn wilt, dan maken wij een nieuw kozijn voor u. Kwalitatief hoogwaardig maatwerk voor klanten die dat verdienen.

av_mulckhuyse_68_20_2_20200904_143411

En wij zorgen voor onze medewerkers

Mulckhuyse waarborgt de kwaliteit van het werk door te investeren in goed opgeleid personeel. Daarnaast zorgen we er ook voor dat onze mensen gezond blijven. Doordat wij over veel eigen materieel beschikken, kunnen onze medewerkers altijd machines gebruiken wanneer ze dat nodig achten. Zo worden zij fysiek ontlast.

Tegelijkertijd hebben we in vergelijking met andere bouwbedrijven een groot team op kantoor zitten. Daar krijgen onze medewerkers de tijd en ruimte om mee te denken met onze klanten en om projectspecifieke innovaties en oplossingen te bedenken.

Bouwen aan de toekomst van onze vakmensen

Bouwen aan de toekomst betekent voor ons ook het opleiden van personeel. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben gediplomeerde leermeesters in dienst die de leerlingen opleiden en begeleiden.